Menu Zoek

"Wat fijn dat deze zorg even uit handen is genomen. Ik slaap een stuk beter."

Lars (51)

Vraag tijdelijk budgetbeheer aan

Soms lukt het even niet om uw geldzaken op orde te houden. U hebt al genoeg aan uw hoofd en uw geldzaken zijn gewoon een zorg te veel. Toch wilt u niet dat uw geldzorgen groter worden en leiden tot ernstige financiële problemen. Dan kunt u het beheer van uw inkomsten en uitgaven tijdelijk uit handen geven totdat u zelf weer ruimte in uw hoofd hebt.

U maakt samen met een budgetbeheerder een sluitend budgetplan. Hij voert dit iedere maand voor u uit. De budgetbeheerder gebruikt daarvoor de geautomatiseerde systemen van de Kredietbank West-Brabant. U houdt de controle over uw geld, want u kunt altijd online meekijken. Daarnaast hebt u tijd om aan andere zaken te werken.

Dit beheer duurt maximaal een jaar. Daarin hebt u minimaal twee keer een gesprek over de voortgang. Het beheer is gratis voor inwoners van Breda van 18 jaar en ouder. U kunt ermee stoppen zodra u uw eigen financiën weer wilt beheren. Wanneer u daar na een jaar nog niet aan toe bent, zoeken we samen met u naar een passende oplossing.

Is tijdelijk budgetbeheer iets voor u? Vul dan hieronder het formulier in voor het maken van een eerste afspraak.

 

Aanvraag tijdelijk budgetbeheer

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht.