Menu Zoek

"Heldere info!
Ik begrijp schuldhulpverlening
nu veel beter."

Chiara (25), WIJ

Wat doet de Kredietbank West-Brabant?

Kosten: Gratis

U krijgt bij de uitvoering van uw werk – als professional of als vrijwilliger – regelmatig te maken met de Kredietbank West-Brabant. In de schuldhulpverlening, als budgetcoach, bij de geldzaken die u behartigt. Eigenlijk wilt u meer weten over de werking en de taken van de kredietbank in Breda. Dan kunnen wij in uw organisatie een heldere voorlichting verzorgen.

 

Veel vragen

In welke situaties moet de Kredietbank West-Brabant bij u in beeld komen? Wat kunt u vanuit uw functie dan nog doen? Wanneer is iemand echt toegelaten tot een schuldregeling? Wie gaat over de hoogte van het leefgeld? Misschien leven deze of andere vragen ook wel bij u. In onze voorlichting geven we u daar graag antwoord op.

 

Doelgroep

Deze voorlichting is bedoeld voor vrijwilligers en professionals die bij de uitvoering van hun werk veel te maken hebben met de Kredietbank West-Brabant, met schulden en schuldhulpverlening.

 

Aanpak

De preventiemedewerkers van de Kredietbank kunnen een voorlichting op locatie verzorgen. Zij presenteren hierin de producten en diensten van de kredietbank. De aanwezigen krijgen allen ruimte om vragen te stellen. Ook is het mogelijk om dieper op een aantal thema’s in te gaan zoals schuldhulpverlening, het signaleren van schulden of het begeleiden van cliënten. Wanneer u wilt dat bepaalde thema’s meer aandacht krijgen, kunnen wij dit op voorhand met u afspreken. U kunt ook bestaande vragen vooraf doorgeven. Dan komen wij tijdens de voorlichting daarop terug.

 

Tijdsduur

Een voorlichting kan 1 tot 3 uur duren. Wij bespreken dit met de opdrachtgever.

 

Aanmelden voor deze workshop

Meld u aan voor deze workshop door onderstaand formulier in te vullen. De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.