Menu Zoek

‘Een Held Met Geld’ is een nieuwe aanpak om het taboe rondom geldproblemen en vooral het praten hierover te doorbreken. Ook wil Een Held Met Geld mensen meer bewust maken van het omgaan met geld, door hun eigen huishoudboekje aan te pakken.

Vanaf 1 juli 2017 trekt een echte ‘held’ de stad, wijken en dorpen in om de aandacht te vestigen op dit thema. Daarnaast bezoekt deze toegankelijke held (het ‘stijlicoon’ van de campagne) evenementen met ludieke stunts en acties die bijdragen aan het praten over en het voorkomen van geldproblemen. Iedereen kan Een Held Met Geld worden. Als je een Held bent, dan kun je anderen helpen ook een Held te worden.

Gedurende een jaar staan aanpakken en zelfredzamer worden centraal bij de ludieke acties, campagnes en workshops van Een Held Met Geld. Een belangrijk onderdeel is het betrekken van wijkbewoners en ervaringsdeskundigen. Zij weten waar behoefte aan is en zij kunnen de gemeente en maatschappelijke organisaties sturen om hen zo goed mogelijk te helpen.

Er hebben zich al veel ‘Helden’ aangemeld. Al deze mensen willen hun steentje bijdragen om zo de impact van Een Held Met Geld zo groot mogelijk te maken door de problematiek bespreekbaar te maken en de weg naar hulpinstanties te vereenvoudigen. De campagne richt zich in principe op alle Bredanaars, waarbij de focus wat meer ligt op jongeren en mensen die aan het einde van hun geld altijd een stukje maand overhouden.

Wil jij zelf ook een Held worden? Geef je dan op als vrijwilliger voor Een Held Met Geld, dit kan via https://www.bredavoorelkaar.nl/hulpvragen/81012  of stuur een email naar: eenheldmetgeld@breda.nl

Want to spread the word?

Check ons Een Held Met Geld Promotiemateriaal.

Flyer 1 Held met Geld

Flyer 2 Held met Geld

Flyer 3 Held met Geld

Poster 1 Held Met Geld

Poster 2 Held Met Geld

Poster 3 Held Met Geld

Wil je weten op welke evenementen de ‘Held’ actief is, volg de ‘Held’ via: Twitter, Facebook en Instagram.