Menu Zoek

"Handig,
zo'n vraagbaak."

Roger (20)

Voor iedereen in Breda

Grip op geld Breda biedt adviezen, workshops, voorlichtingen en financiële actieplannen.

Grip op geld Breda voor

 

Inwoners

Grip op geld Breda is er voor alle inwoners van Breda die financiële vragen hebben of graag advies willen. Gebeurtenissen in uw leven kunnen een grote impact hebben op uw financiën. Op tijd actie ondernemen en ondersteuning vragen kan veel financiële ellende voorkomen. Maak daarom zelf een persoonlijk actieplan en meld u aan voor onze budgetadviesgesprekken en workshops.

 

Scholen

Wij bieden producten voor onderwijsinstellingen in Breda op alle mogelijke niveaus. Geldzaken zijn namelijk een essentieel onderdeel van het dagelijks bestaan. Jong beginnen met financiële educatie zorgt ervoor dat kinderen goed voorbereid een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen.

 

Organisaties

Grip op geld Breda is er voor alle organisaties in de stad. Hebt u bijvoorbeeld vragen over de financiën van uw klanten? Of signaleert u dat zij schulden hebben? Dan kunnen we u ondersteunen met voorlichting, training en advies.

 

Werkgevers

We zijn er ook voor werkgevers. Wilt u weten hoe u signalen van geldproblemen kunt herkennen? En hoe u die kunt bespreken met uw werknemers? Dan draagt u bij aan het welzijn van uw werknemers en aan een positief bedrijfsresultaat. We helpen u graag!