Menu Zoek

"Door meer kennis over geldzaken, kan ik mijn klanten veel beter op weg helpen".

Jasper (53)

Workshops voor professionals

Grip op geld Breda organiseert regelmatig workshops over geldzaken. Doe ook mee!

Workshops over geldzaken

Als professional krijgt u in uw dagelijkse werk ook te maken met mensen waar het financieel even niet goed gaat. Misschien kunt u zelfs wel snel signaleren waar er problemen zijn.

Voor professionals en vrijwilligers heeft Grip op geld Breda een divers aanbod dat u kan ondersteunen in de praktijk. Neem eens kijkje bij het aanbod en meld u direct aan! Zodra we voldoende aanmeldingen hebben, gaat de workshop of voorlichting van start. U ontvangt dan een uitnodiging.

Wij bieden ook workshops en voorlichtingen op maat aan, en in-company. Neem voor de mogelijkheden en kosten gerust contact met ons op.

Voorlichting ‘Regelingen en voorzieningen’

Het samenstel van alle regelingen en voorzieningen lijkt soms wel wat op een oerwoud. U ziet door de bomen het bos niet meer. Het wordt allemaal overzichtelijker door onze voorlichting ‘Regelingen en voorzieningen’.

Voorlichting ‘Geldzorgen op de werkvloer’

Geldzorgen neem je overal mee naar toe, dus ook naar het werk. Hoe maak je dit als werkgever bespreekbaar en wat kun je ermee?

Cursus ‘Deskundigheidsbevordering vrijwilligers’

Helpt u anderen met hun geldzaken? Zorg dat u nog beter beslagen ten ijs komt en volg de cursus! Grip op geld Breda, voor kennis over financiën.

Wat doet de Kredietbank West-Brabant?

U krijgt bij de uitvoering van uw werk – als professional of als vrijwilliger – regelmatig te maken met de Kredietbank West-Brabant. In de schuldhulpverlening, als budgetcoach, bij de geldzaken die u behartigt. Eigenlijk wilt u meer weten over de…

Workshop ‘Signaleren schulden’

Praten over schulden en financiële problemen is nog steeds lastig. Toch kunt u soms uit signalen opmaken, dat er meer aan de hand is dan een maandje verkeerd budgetteren. Professionals en vrijwilligers die met en voor mensen werken, zien de…