Menu Zoek

"Dankzij Grip op geld Breda zien we de toekomst weer positief tegemoet."

Maria (38)

Voor inwoners

Financieel advies, workshops en voorlichting voor alle inwoners van Breda.

Voor inwoners

Gebeurtenissen in uw leven kunnen een grote impact hebben op uw financiën. Hebt u het gevoel dat u de controle kwijtraakt? Bent u bang dat rekeningen blijven liggen of hebt u al schulden? Dan voelt dat niet prettig. U wilt erger voorkomen.

 

Persoonlijk actieplan

Grip houden op uw geldzaken biedt veel rust. Het mooie is dat u veel zelf kunt doen om de controle te houden. Ga bijvoorbeeld zelf aan de slag met een persoonlijk actieplan. De tips en adviezen die we hierin verwerkt hebben, helpen u zeker op weg. Maar zelfs met de beste adviezen blijft het soms nog lastig. We kijken dan graag met u mee tijdens een budgetadviesgesprek.

 

Gratis workshops

Vindt u het leuk om interactief bezig te zijn? Kijk dan ook eens bij onze workshops. Daar hoort u ook de verhalen en ervaringen van anderen. U merkt dat u niet de enige bent. Wij geven u informatie over inkomensverruimende voorzieningen, rechten en plichten, en tips over hoe u kunt besparen en hoe u budgetplannen maakt. Ook organiseren we soms themabijeenkomsten. Check dus regelmatig onze site en volg ons op Twitter.

 

Wie zijn wij?

De medewerkers van Grip op geld Breda zijn gespecialiseerd in geldzaken. Naast ons werk voor Grip op geld Breda werken wij bij diverse organisaties die zich bezighouden met het voorkomen van geldzorgen en het oplossen van (complexere) financiële problemen. Binnen Grip op geld Breda bundelen we onze krachten om u met adviezen en workshops te helpen uw geldzaken op orde te houden.

 

Neem bij vragen of voor meer informatie gerust contact met ons op.